Silver Plug High Detail Wave Series


150000Ft 260000Ft(-42.31%)
  • Szállítás:  

Tudj meg többet


Hydra Next Wave Silver Series összekötőkábel


 

  • Parallel Pair Geometry All: 13AWG! 3mm2
  • H.R.C Hydra Special Copper Alloy (made in USA)
  • Cryogenic Treatment
  • Pure Silver RCA Plug
  • Cardas Silver Solder
  • Maximum Lenght: 1MA Wave széria extra felbontással bíró új fejlesztése, minden hangi pozitívumot megtartva de részletgazdagabb és nyitottabb hangképpel. Nagy állódobozos és mélyben dús, basszusokban erős rendszerekhez ezt a Next Wave szériát ajánlom.


A Next sorozat következő szintlépcsője és jó ideje tartó fejlesztés eredménye. Egyedülállóan nagy keresztmetszettel, önmagát rezgéscsillapító vezetővel, teljes egészében légszigeteléses felépítés. Egy nagyon tiszta és egyedülálló rézötvözet és szerkezet, elsősorban a vezetőben kialakuló rezonanciák csillapítása volt a cél, hogy a légszigetelés eredményesen használható legyen, szinte mindenki ezt az érszigetelésre bízza, mely mindenesetben tompítja a hangot, csökkenti felbontást és a részletgazdagságot, az apró részleteket elfedi. 


A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.


A hangja, nos elsősorban meg kell hallgatni :) igényli a nívós rendszert ami minél jobb annál jobban érvényre fog jutni a kábel természetes, sallangoktól mentes hangja, fő erénye a extra naturalitása, minden apró részletet közvetít ami a zene természetes részeként jelenik meg, nem válik zavaróvá egyszerűen csak ott lesz. Nyugodt és hosszan hallgatható, testes öblös mélyek, finom kissé lágy középtartomány és transzparens, tűpontosan megjelenő erőteljes magastartomány, térben nagy és 3D-s színpad, hosszan lecsengő hangokkal mely kiterjeszti a hangszínpadot.