Class- Supreme☆


200000Ft 
 • Szállítás:  

Tudj meg többet


Hydra Finelizer Lite High-End Ethernet Switch 
 
 

Phase Noise & Jitter Absorber


 

 • Három független lineáris tápegység
 • LAN portonként teljesen szeparált jel és tápvonal
 • LAN portonként külön processzor vezérlés
 • Ultra alacsony zajú alapórajel előállítása TCXO
 • Ultra alacsony latency (akár 1000-ed része egy switch-ez képest)
 • Audiophile PCB design és alkatrészek
 • Cardas Silver Soldering
 • Speed 100Mb/s  only Audio  PCM 44.1KHz to DSD1024
 • Hydra Power Supply* 5Vdc 1A
 • 106x106x32 (mm)
 
 

A többszörözött dupla vagy 4x-es Audio Switch-ek-től is jobb műszaki paraméterekkel bír. A rövidebb jelutak miatt sokkal kevesebb zajt szed össze vagy generál, a töbszörözés által kényszerűen bevitt de fölösleges kontaktusok nélkül ér el páratlan eredményt.


100% hazai fejlesztés, tervezés és gyártás. Audio szempontok alapján tervezve és kivitelezve.

Mindentől szeparált ultra alacsony zajú alapórajel előállítása TCXO-val.

Audiophile PCB design, a lehető legjobb hangú alkatelemekből felépítve, Cardas Silver Soldering…

Gyártó ajánlás a használatára, a meglévő routerünk legjobb hangú kimenetét kiválasztva, az eddig használt LAN kábellel elvezetjük az audio PC-ig vagy a streamerünkig, ott csatlakoztatjuk a Finelizer bemenetéhez és a mellékelt Fine LAN kábellel összekötjuk az eszközt a forrás készülékünkkel.


Az eredmény a legrosszabb esetben is legalább egy kategória ugrás lesz tapasztalható a hangminőség terén.


Referencia rendszerünkben egy meglehetősen erős külső USB HDD  tárhely mint “forrás”, speciálisan megtápolt HDD, High-End USB kábel, Solid Tech állvány, USB kártya, analóg lineáris tápolás, High-End tápkábel.

A legtöbb rendszerben nincs ilyen szinten kiépítve a zenei fájlok tárhelye, nos a LAN Finelizer használatával ugyanaz a zene streamelve egy másik PC-ről, vonal -> USB kábel+PC+LAN kábel+ router + LAN kábel + LAN finelizer + Finelizer kábel + Audio PC


Nos ez az útvonal minőségben jócskán felülmúlja a referenciaként kiépített USB vonalat, annak ellenére, hogy meglehetősen sok és bonyolult eszközön megy keresztül a digitális jelfolyam.

Így gyakorlatilag elmondható, hogy NAS-t (HDD) vagy közvetlen net Streaming zenehallgatáshoz egy olyan eszköz mely más dimenzióba emeli a zenehallgatást. Mintha egy dinamika kompresszort és valami szűrőt vennén ki az audio láncból, minden a helyére kerül a térben pontosan elhelyezkedő hangokkal


*A külső tápegység egy speciális beégetési és DRES eljárással kezelt, hangja plasztikus és kiváló felbontású.
 
Gyártó ajánlás a használatára, a meglévő routerünk legjobb hangú kimenetét kiválasztva, az eddig használt LAN kábellel elvezetjük Finelizerig (ise is ajánlott a Silver II V.2 minőségű LAN kábel) majd egy lehetőség szerinti legjobb LAN kábelen visszük tovább az utolsó szakaszt a Streamerig vagy Audio PC ig.
 
A “további információk” fülön olvasható az esetlegesen elforduló hibajelenségek leírása és annak értelmezése, megoldása.