Elfogyott
Elfogyott
Elfogyott
Elfogyott
50000Ft 
  • Szállítás:  

Tudj meg többet


Eladó 2db Artesania Improved Damper rezgéscsillapító rátét  ÁR 1db-ra vonatkozik!


Új ár 90.000Ft/db


Eladási ár: 50.000Ft/db   


Főleg nagyméretű hangsugárzókon és készülékeken hatásos. Állapotuk használt alig látható hajszálkarcok vannak itt ott rajtuk és azegyiken a papír matrica is sérült kicsit. 


http://shop.acoustic.hu/index.php?route=product/product&product_id=68


átmérő : 148mm

magasság : 25mm

súly : 2,4 kg


A lengéscsillapítók antimágneses és lengéscsillapító tömegek, amelyek az elektronikus alkatrészekben keltett vibráció ellen hatnak. Ezek áramforrásból (transzformátorból) származhatnak, és a hang hullámzó mozgásának következményei is lehetnek, amikor a hang visszaverődik az elektronikus berendezéseket tartalmazó bútorokról és szekrényekről. Ezek a levegőben terjedő rezgések interferenciát és háttérzajt okoznak, amelyek rontják a hallgatási élményt. 


A digitális olvasóforrásoknál a csillapítók „páncélként” működnek a rádiófrekvenciás jelekkel és más típusú hullámokkal szemben, és ennek következtében csökkentik a rezgéseket. Ha egy hangrendszer összes elektronikus alkatrészébe lengéscsillapítókat szerelnek be, tisztább és határozottabb hangzás érhető el minden frekvencián. A csillapítók rezgéscsillapító hatása ugyanolyan hatékony, mint a kínálatunk bármely más típusa. 


Ezeket az utolsó simításnak kell tekinteni a tisztaság, a hangszín és a hangvisszaadás koherenciájának elérésében a szobaakusztikán.