Üdvözlök mindenkit! Hazai fejlesztésű kábeleket és kiegészítőket kínálok széles termékskálán, versenyképes árakon, igény szerint testreszabott, ingyenes szaktanácsadással. Akár éveken keresztül is segítséget nyújtok a rendszer fejlesztéseknél az ügyfeleimnek, így sokan már évek óta elégedett, visszatérő vásárlók.

Nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos fejlesztésre, innovációra és a termékek jó ár/érték arányára. Szinte mindent ki lehet otthon rendszerben próbálni, nem kell másokra vagy rám hagyatkozni, lehet saját benyomás alapján dönteni. Csomagvásárlásoknál kedvezmény is lehetséges, ha szükséges lehet upgradelni vagy cserélni egy-egy kábelt.

Telefonon és email-ben is elérhető vagyok, de bővebben inkább írásban kérjetek tanácsot, mert szeretek alapos, kielégítő választ adni de mivel sok a megkeresés, fontos, hogy visszatudjam keresni, a telefonos beszélgetés pár nap után már elfelejtődhet :). Köszönöm.

Személyesen XV. kerület Nyírpalota út 28. fsz. webshop átvevőponton találtok meg, előre egyeztetett időpontban, kora reggeltől-esti órákig is akár.

Rólunk image